După ce în primul articol am dezvăluit o parte din istoria noastră la nivel mondial, astăzi vorbim despre produsele Hanna fabricate în România, un concept ce s-a împământenit de-a lungul anilor, datorită faptului că 80% din producţia de echipamente analitice se realizează în judeţul Sălaj în cadrul Nușfalău Science Park.

Misiune locală, gândire globală

O parte importantă din economia locală este susţinută de noi, având peste 700 de angajaţi. La nivel de clienţi, misiunea noastră este să oferim produse și soluții unice pentru domenii de impact în România ca: industria alimentară, industria grea, cercetarea, tratarea apelor şi epurarea apelor, agricultura, monitorizarea factorilor de mediu, acvacultura, industria instalaţiilor de răcire, încălzire şi filtrare şi lista se actualizează încontinuu, adaptându-ne la provocările cu care se confruntă utilizatorii în efectuarea măsurătorilor analitice.

Culisele producţiei Hanna în România

Deşi trendul actual tinde spre optimizare de costuri şi externalizare de proces, viziunea noastră râmâne orientarea spre satisfacerea nevoilor de instrumentație a clienţilor, de aceea toate procesele sunt produse intern, păstrând astfel calitatea constantă a produselor. Aparatura proiectată și fabricată de noi este în conformitate cu standardele ISO 9001: 2008. Fiecare instrument este supus unor teste stricte de control de calitate în toate etapele de fabricație, inclusiv verificări de control de calitate 100% înainte de expediere.

O privire în interiorul Nușfalău Science Park

După cum menţionam şi în ideea anterioară, fabrica Hanna este echipată cu instalația necesară pentru a sprijini toate fazele de producție: cercetarea și proiectarea produselor din plastic, modelare prin injecție, asamblare electronică, suflare de sticlă pentru electrozi, producție de reactivi și soluții standard de calibrare şi pentru livrare dispunem de sisteme de asamblare. Departamentul electronic este responsabil de montarea și conectarea componentelor electronice la plăcile de circuit, ce sunt mai apoi testate și instalate în instrumentele de măsură. Dedicăm o parte importantă din resurse de producţie pentru crearea electrozilor, având o secţie dedicată, ce combină arta și știința pentru a duce sticla la nivel de electrod de măsură cu precizie. Printre cele mai elocvente exemple de electrozi de sticlă se numără modelul FC200D, ce se utilizează în determinarea pH-lui pentru lactate şi la alte alimente semi-solide.

De la asamblare în laboratorul clientului

În cadrul departamentului de asamblare ecranele LCD, sondele, butoanele şi restul de componente sunt puse împreună pentru a forma un instrument de analiză complet. Pentru protecţie sporită, proiectăm și producem toate carcasele noastre pentru instrumente, cutii și insertii personalizate, sticle cu soluții și reactivi și cizme cauciucate anti-șocuri. Mai mult decât atât, fiecare pachet este conceput cu atenție pentru a garanta siguranță și practicabilitate. După validarea și testarea continuă, produsele Hanna în România sunt supuse unui control final de calitate înainte de a fi ambalate și furnizate clienţilor.

Soluţii de utlizare şi mentenanţă

Manualele, ghidurile pentru utilizatori şi o mare parte din cataloagele noastre sunt tipărite folosind propria noastră presă. Fiind preocupaţi de mediul înconjurător, facem eforturi ca versiunile online să fie cât mai accesibile clienţilor. Atingând şi subiectul mentenanţei, precizăm că soluțiile noastre de calibrare sunt formulate și amestecate în spații bine amenajate și sunt pregătite conform unor formule precise și sunt standardizate cu un electrod de pH și un aparat calibrat la standardele NIST. Printre cele mai bine vândute soluţii de calibrare este produsul HI7007L pentru pH 7,01, la 500ml.

Abordarea B2C şi B2B

Am discutat în preamblul acestui articol despre produsele Hanna în România, ca fiind un concept mai mult pentru sectorul B2B, mai precis cel industrial. Datorită design-ului intuitiv al tehnologiilor şi a unui raport calitate-preţ excelent, Hanna propune soluţii pentru micii întreprinzători şi chiar produse de uz zilnic pentru persoane fizice, pasionaţi de analiză fizico-chimică. Sunt arhiprezenţi în comenzile plasate pe site-ul nostru, reactivii pulberi și lichizi deoarece sunt formulați și fabricați cu atenție pentru a asigura o precizie maximă. Un exemplu foarte apreciat îl constituie setul de 25 de teste de reactivi COD HI93754F-25 pentru domeniu mic, folosit pentru determinarea consumului chimic de oxigen.

Concluzie

În ciuda vicisitudinilor vremii produsele Hanna în România continuă să fie fabricate şi comercializate. Credem cu tărie în sectorul industrial românesc, susţinem cercetarea şi încurajăm inovaţia în viaţa de zi cu zi.

În speranţa că v-am ajutat şi chiar v-am inspirat să încercaţi lucruri noi româneşti, vă invităm să aruncaţi o privire şi pe pagina noastră de Facebook pentru mai multe noutăţi fizico-chimice din lumea tehnologiei.

Hanna, simplu, uşor şi românesc!

Follow by Email
Instagram