După cum anuţam şi în articolul anterior, astăzi este prima zi de Indagra Food & Carne Expo, unde standul Hanna Instruments vă aşteaptă cu promoţiile speciale, în intervalul 30 octombrie- 3 noiembrie, chiar în Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, Pavilionul B2, standul 17a.

Ca să ne ţinem de promisiune, continuăm seria de insight-uri din gama de suprize pregătite, în materie de produse disponibile pentru achiziţia pe loc.

Avem chiar şi o ofertă specială, la stand. Primii 20 de clienţi care achiţionează reactivi primesc câte un tester gratuit! 

Minicolorimetrul pentru Clor liber – HI701 este puntea dintre kiturile de teste chimice și instrumentele profesionale. Kiturile de teste chimice sunt de o precizie și o rezoluție limitată, deoarece acestea se bazează ca ochiul uman să discearnă diferențele dintre culori. Instrumentele profesionale integrează o sursă de lumină precum LED-ul sau lampa tungsten cu filtru și fotocelulă pentru a determina cu precizie absorbția și concentrația ionilor. Practic vorbim de rezoluție mai bună și acuratețe superioră, dar la un buget de sute de dolari. Checker-ul® Hanna pentru Clor liber folosește un LED de lungime de undă fixă și fotocelulă siliconică pentru a livra acuratețea unui aparat profesional, la prețul accesibil la nivel de kit de teste chimice.

Fotocolorimetrul portabil pentru clor liber cu verificare CAL Check – HI97701 este un device portabil avansat pentru măsurarea clorului liber din apă. Acest aparat are în dotare de un sistem optic superior care utilizează un detector de referință și filtre de interferență cu bandă îngustă pentru măsurători extrem de rapide și repetabile. HI97701 dispune de un sistem optic inovator, care oferă performanțe superioare în ceea ce privește precizia, repetabilitatea și durata scurtă de timp necesară pentru efectuarea măsurătorilor. Acest fotoclorimetru este compact și rezistent la apă, fiind extrem de ușor de utilizat, cu un mod de instruire care ne permite ca utilizatori să parcurgem pas cu pas, efectuarea unei măsurători. Utilizarea LED-urilor cu puncte de iluminare permite folosirea tastelor virtuale care fac funcționarea aparatului foarte intuitivă, inclusiv selectarea diferitelor metode, revizuirea datelor GLP, afișarea ultimelor 50 de măsurători și personalizarea aparatului în funcție de preferințele utilizatorilor.

Refractometrul digital pentru măsurarea procentelor BRIX – HI96801 este un echipament digital Hanna robust și portabil, proiectat pentru industria alimentară pentru a afișa conținutul de glucoză din soluții apoase. HI96801 raportează rezultatele cu o precizie de ± 0,2%. Funcționarea aparatului este simplificată doar cu două butoane: un buton trebuie calibrat cu apă distilată sau deionizată, iar celălalt pentru a efectua o măsurare. Toate citirile sunt compensate automat pentru variațiile de temperatură în conformitate cu standardul ICUMSA Methods Book și afișate într-un timp de răspuns de 1,5 secunde. Prisma de sticlă și oțelul inoxidabil sunt ușor de curățat. Este necesar doar să stergem cu o un material moale în pregătirea pentru următorul eșantion. Refracometrul face măsurători pe baza unui indice de refracție al unui eșantion de probe. Indicele de refracție este o măsurătoare a modului în care se comportă lumina pe măsură ce trece prin probă. În funcție de compoziția probei, lumina va reflecta și refracta diferit, in funcție de probă. Prin măsurarea acestei activități cu un senzor liniar de imagine, indicele de refracție al probei poate fi evaluat și utilizat pentru a determina proprietățile sale fizice, cum ar fi concentrația și densitatea. În plus față de senzorul de imagine liniar, HI96801 utilizează o lumină LED, o prismă și o lentilă pentru a face posibile măsurătorile.

Termometrul pliabil Checktemp® 4 – HI151 este o inovaţie pliabilă marca Hanna care poate măsura temperatura până la 300 ° C (572 ° F). Acest tip de termometru vine cu multe funcții avansate, inclusiv CAL-Check pentru o verificare internă a calibrării, și un senzor de mișcare care elimină necesitatea închiderii și redeschiderii sondei atunci când termometrul intră într-un mod de economisire a bateriei. HI151 este calibrat la cinci puncte (-20,0, 0,0, 25,0, 60,0 și 120,0 oC) și testat la trei puncte, folosind termometre de referință a căror precizie este în concordanţă cu standarde naționale şi internaționale. Fiecare termometru este furnizat cu un certificat de calitate a instrumentului și are o serie proprie.  Checktemp 4 este disponibil în șase culori diferite, care pot fi atribuite diferitelor produse pentru a evita contaminarea produselor în restaurant, bucătărie sau unitatea de producție.

Concluzie

Seria de prezentare a produselor Hanna va continua şi zilele următoare pe parcursul târgului, nu doar în prima zi de Indagra Food & Carne Expo, unde vă aşteptăm cu drag!

Hanna mai sigur, mai uşor!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Instagram