Astăzi vom rezuma experienţa echipei Hanna la Indagra Food & Carnexpo 2019. Acum exact o săptămână, târgul Indagra îşi deschidea porţile şi Hanna Instruments aducea o echipă de cinci oameni harnici, dintre care doi boboci, unul dintre ei fiind desigur semnatarul articolului.

Anunţăm primul concurs Hanna! Cei care doriţi să completaţi sondajul nostru, accesând acest link aveţi şansa să participaţi la o tragere la sorţi, unde puteţi câştiga unul din cele 20 testere de pH puse la bătaie.

Indagra este despre schimburi de experienţe

Inginerul Eduard Toma, şi reprezentant regional Hanna pentru Moldova, a evidențiat atuurile importante ale acestui târg:

Pentru mine, participarea la cel mai mare şi important eveniment agricol din România a fost o plăcere fiindcă în toată această perioadă am aflat lucruri noi în materie de tehnologie, pe diferite ramuri ale industriei. Însă cel mai important lucru a fost faptul că am avut şansa să cunosc oameni noi.

Eduard Hendel, expert în acvacultură şi protagonistul celui mai citit articol de pe acest blog şi-a luat din nou inima în dinţi şi a aşternut câteva gânduri sincere despre prima sa prezenţă la Indagra, ca reprezentant regional Hanna pe Transilvania.

Experienţa la Indagra 2019 a fost una plăcută, mă bucur să întâlnesc clienţi Hanna Instruments de fiecare dată. În acelaşi timp, nu pot să nu pot remarc schimbul de experienţe pe care l-am avut cu diferiţi expozanţi din România şi comunitatea europeană. Eu consider această ediţie un real succes pentru echipa noastră.

Evoluţia Indagra

Ştefania Hontilă, expertul Hanna în sisteme automate de titrare, alături de care am realizat un interviu într-unul din primele articole de pe blog, a realizat o analiză cronologică:

Fiind al patrulea an consecutiv în care am participat la Indagra, am putut vedea evoluţia acestui târg şi pot spune că de la an la an interesul vizitatorilor pentru tehnologie şi automatizare creşte. Un aspect de punctat este faptul că şi producătorii mici au început să se intereseze şi să investească în aparatură sau echipamente care să uşureze producţia, iar acest lucru nu poate decât să aducă beneficii pentru toată lumea. Totodată, prin participarea la Indagra, aflăm nevoilor clienţilor şi acest lucru ne ajută foarte mult să dezvoltăm şi să venim pe piaţă cu produsele solicitate.

Ce am învăţat de la Indagra?

Continuând ideea Ştefaniei, am realizat cu această ocazie că este foarte important să înţelegem nevoile clienţilor şi să ne adaptăm la cerinţele pieţei, de aceea am realizat, un studiu de piaţă.

Nu uitaţi, cei care doriţi să completaţi sondajul nostru, accesând acest link aveţi şansa să participaţi la o tragere la sorţi, unde puteţi câştiga unul din cele 20 testere de pH puse la bătaie.

Concluzii

Am ales pentru acest topic să lăsăm cuvântul lui Nicolae Maticu, Expert în aplicaţii chimice şi Manager General al diviziei noastre de vânzări, pe care l-aţi putut descoperi în interviul despre apă, nitraţi şi circuitul ei, să puncteze reperele importante din experienţa echipei Hanna la Indagra Food & Carnexpo 2019:

Indagra 2019 putem spune că fost o ediţie de succes. Este un târg internaţional cu experienţă şi cunoscut pe plan naţional. Este un loc ce ne-a oferit oportunităţi noi prin intocmirea de contracte şi legarea de contacte noi cu posibili clienţi. De asemenea, am avut întâlniri şi cu clienţii actuali, care au rămas plăcut surprinşi de prezenţa noastră la târg. Noi i-am recompensat cu testere de pH şi reduceri la comenzile viitoare. Indubitabil că vom fi prezenţi şi la Indagra 2020, în întâmpinarea clienţilor actuali şi potenţiali!

Hanna, mai sigur, mai uşor!

Follow by Email
Instagram