După articolul despre prima zi de târg, azi continuăm seria de poveşti de la stand cu episodul denumit generic Hanna updates – Ultima Strigare. Astăzi este ultima zi în care puteţi achiziţiona produse Hanna de la standul nostru, în cadrul târgului Indagra Food & Carne Expo. Localizarea exactă este în Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, Pavilionul B2, standul 17a.

Avem chiar şi o ofertă specială, la stand. Primii 20 de clienţi care achiţionează reactivi primesc câte un tester gratuit! 

În cele ce urmează, după cum v-am obișnuit deja, vom continua dezvăluirile despre produsele disponibile la stand.

Termometrele Hanna

HI 98501 Checktemp® este termometrul digital cu sondă pentru penetrare din oțel inoxidabil. Furnizează măsurători de temperatură cu precizie pe un domeniu extins de temperatură, fără a avea preocuparea condensării sau deteriorării.  Checktemp® elimină riscurile de spargere, deteriorare în citire; ecranul digital este ușor de citit (observând măsurarea eronată în funcție de unghiul de vizualizare) și este optimizat pentru un domeniu extins de temperaturi ambientale. Checktemp® dispune de funcția unică Hanna CAL Check™ pentru a livra măsurători de precizie. Checktemp® rulează funcția CAL Check™ la pornirea aparatului și raportează statusul 0 sau Err. Sonda cu vârf ascuțit a instrumentului Checktemp® penetrează cu ușurință produsele semisolide, efectuând monitorizarea de rutină a temperaturii simplu și rapid, pentru bunurile de procesare și produsele finite. Checktemp® este instrumentul ideal pentru măsurarea temperaturii conform reglementărilor HACCP.

Termometrul cu termocuplu de tip K cu sondă ultra-rapidă Foodcare – HI9350011 este conceput cu funcționalitate și performanță în utilizare. HI9350011 este un termometru impermeabil cu termocuplu tip K rezistent la apă care măsoară temperatura de la -50,0 la 300 ° C (-58,0 la 572 ° F). Bateriile incluse asigură o utilizare continuă de până la 3500 de ore. CAL Check ™ și Sistemul de prevenire a erorilor bateriei (BEPS) vă asigură că citirile sunt corecte. Sonda este fixată permanent la aparat și nu poate fi înlocuită.

Testele chimice Hanna

HI3895 este un kit de testare chimică pentru determinarea parametrilor frecvent monitorizați în testarea solului. Prin utilizarea Kitului de testare a solului Hanna, este posibil să se măsoare pH-ul și cele mai importante elemente pentru creșterea plantelor: azot (N), fosfor (P) și potasiu (K). Acest kit este echipat cu toți reactivii și echipamentele necesare pentru efectuarea a peste 25 de teste pentru fiecare parametru.

PH-Testerele Hanna

Testerul HI98108 este dotat cu un ecran LCD de nivel multiplu care afișează simultan atât citirea pH-ului cât și a temperaturii. Citirile pH-ului sunt afișate cu o rezoluție de 0,01 pH și cu o precizie de + 0,10 pH. Intervalul pH al HI98107 este de la 0,00 la 14,00 pH. Un senzor de temperatură expus permite măsurători rapide automate ale temperaturii cu compensare la temperatură. Temperatura poate fi setată să fie afișată în ℃ sau ℉. Ecranul LCD are indicatori de stabilitate și etichetă de etichetare. Nivelul bateriei este afișat la pornire alertând utilizatorul în privinţa energiei disponibile.Capacitatea de a elimina orice înfundare va prelungi durata de viață a electrodului de pH. Calibrarea se face prin apăsarea butonului de calibrare dedicat. Odată ce se află în modul de calibrare, electrodul de pH poate fi calibrat la 1 sau 2 puncte utilizând tampoanele standard pre-programate (pH 4.01, 7.01, 10.01). Când valoarea standard este recunoscută și stabilitatea este atinsă, contorul acceptă automat și stochează valoarea de calibrare. Opțiunile de setare includ afișarea timpului automat de oprire și a temperaturii. Opțiunile automate de oprire sunt de a temporiza contorul după 8 minute, 60 de minute sau dezactiva. Pentru a intra în modul de configurare, apasăm butonul situat în compartimentul bateriei.

Concluzie

Lada de zestre din partea Hanna updates-Ultima Strigare este una destul de consistenţă aşa că aşteptăm cu drag la standul nostru.

Hanna, mai sigur, mai uşor!

Follow by Email
Instagram