În episodul numărul 4 am măsurat parametrii apei de pulverizare la ciuperci. Pentru determinare de pH, conductivitate şi temperatură am folosit Multiparametrul Groline HI981420 alături de versiunea portabilă HI9814. Locaţia aleasă a fost crescătoria de ciuperci  Bispora, din Tureni, judeţul Cluj. Întreaga experienţă este disponbilă în captura video de mai jos:

Gama GroLine pentru analiza apei de pulverizare

După cum aţi putut descoperi şi în materialul video de mai sus importanţa apei este una vitală în creşterea ciupercilor, de aceea Hanna a dezvoltat linia GroLine pentru întreagă industrie de culturi hidroponice. Multiparametrul pentru monitorizare continuă pentru nutrienți GroLine HI981420 este prietenos în utilizare, rapid în configurare, ajutând la controlul cantităţii de minerale din apă. Dacă avem nevoie de un dispozitiv detaşabil, opţiunea multiparametrului impermeabil şi portabil GroLine HI9814 pentru pH/EC/TDS/Temperatură devine cea mai plauzibilă. Motivele ar gravita în jurul faptului că dispune de o sondă 3 în 1 cu amplificare pentru pH, EC/TDS şi temperatură, interfaţa este foarte intuitivă, cu doar 2 butoane, iar calibrarea se face cu ajutorul unei singure soluţii folosind modul Quick Cal.

Luna aceasta, comandaţi online inserând codul GROLINE şi beneficiaţi de 10% discount!

Concluzia

Parametrii apei de pulverizare la ciuperci devin o certitudine monitorizabilă când procesul este susţinut de tehnologiile Hanna.

 Vă invităm pe pagină noastră de Facebook, unde puteţi descoperi o selecţie de produse disponibile în magazinul online la doar un click distanţă!

Hanna, mai simplu, mai sigur, mai uşor!

Follow by Email
Instagram