Blog de Chimie în Tehnologie

pH-ul la ciuperci

Crisb
Crisb
March 31, 2020

Astăzi revenim în atenţia dumneavoastră cu un tutorial de analiză, ce vizează pH-ul la ciuperci, alături de testerul Hanna Foodcare 981036. După o să puteţi vedea şi în materialul video de astăzi, este nevoie de prepararea unei soluţii semi-solide pentru a putea cuantifca acest parametru important numit pH, pe care am avut şansa să-l monitorizăm în trecut, folosind acelaşi model de tester Foodcare 981036, în articolul dedicat zacuscăi de ghebe dar şi în analiza cârnatului de mistreţ. Aplicabilitatea acestui model de tester de pH Hanna se extinde pe o gamă largă din industria alimentară, mai ales datorită joncțiunii deschise și vârfului din sticlă conică. Întreaga poveste despre procesul ce vizează pH-ul la ciuperci, este disponibilă în video-ul de mai jos.

Hanna, mai simplu, mai sigur, mai delicios!

Please follow and like us:
error
analiza hannablog chimieblog chimie in tehnologieblog despre chimieblog despre tehnologieciuperciNoutăţi zilnicepH

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram