Blog de Chimie în Tehnologie

Umiditatea şi temperatura în sera de Pleurotus

Crisb
Crisb
March 27, 2020

După cum aţi putut descoperi şi în articolul despre apa de pulverizare, este uşor de intuit faptul că umiditatea şi temperatura în sera de Pleurotus joacă un rol la fel important în cultura de ciuperci. Pentru umiditate am utilizat termohigrometrul portabil Hanna HI9546, ce dispune de o carcasă robustă, rezistentă la apă plus o carcasă durabilă a sondei. De asemenea, HI9465 cuprinde o funcţie automată de oprire după 8 minute şi 60 de minute.

La nivel de temperatură, Hanna recomandă modelul de termologger HI148, ce se pliază pe o serie de aplicabilităţi şi în alte domenii ca procesarea şi transportul alimentelor sau horticultura. Carcasa termologgerului este rezistentă la apă, fiind capabilă să încorporeze până la 16 000 de măsurători, ce pot fi exportate mai departe pe calculator. Un tutorial video despre utilizarea acestor tehnologii Hanna, ce măsoară umiditatea şi temperatura în sera de Pleurotus, este disponbil în linkul de mai jos:

Please follow and like us:
error
analiza hannaapablog chimieblog chimie in tehnologieblog despre apablog despre chimieblog despre tehnologieCarieră şi ParteneriateciuperciNoutăţi zilniceProdusele Hannatemperaturaumiditate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram