Iunie este luna promoţiilor Hanna, cu tehnologii de analiză profesionale dedicate unor parametri importanţi ca pH, EC, oxigen, temperatură, sare, cu aplicabilitate într-o gamă largă de domenii, totul la preţuri speciale. Ştim că este o perioadă mai dificilă pentru domeniul productiv din România, de aceea ne-am gândit să oferim o gură de oxigen din punct de vedere financiar în bugetele antreprenorilor ce urnesc ţara din loc.

pH-ul la sol şi carne

Nu putem vorbi de luna promoţiilor Hanna fară să luăm în calcul pH-ul. Testerul de pH pentru Foodcare HI981036 folosit în special la carne, dar aplicabil pentru tot ce înseamnă industria alimentară, este disponibil în această perioadă la un preţ promoţional.  Acest dispozitiv este proiectat pentru a rezista mediului dur al fabricilor de prelucrare a cărnii şi dispune de o sonda încorporată are o joncțiune deschisă și un vârf din sticlă conică. La nivel de agricultură avem 3 produse disponibile la ofertă specială în luna iunie. pH-metrul portabil pentru măsurători de pH directe în sol HI99121 şi multiparametrul portabil GroLine pH/EC/TDS/Temperatură impermeabil HI9814 au un discount de preţ foarte avantajos. Despre aceste tehnologii am discutat şi în articolul dedicat sfaturilor pentru micii fermieri. Una din ofertele de tip best deal este la testerul de pH pentru sol GroLine HI981030 care pe lângă preţul redus, dacă se achiziţionează împreună cu conductometrul de sol HI98331 setul teste chimice pentru sol HI3895 este inclus gratuit în pachet.

Conductivitatea şi oxigenul

Rămânând în sfera agriculturii, pe partea de conductivitate, la achiziţia testerului de conductivitate în sol HI98331 alături de testerul de pH pentru sol HI981030 se oferă bonus setul de teste chimice pentru sol HI3895. O adevărată gură de aer îl reprezintă oxigenometrul portabil impermeabil HI98193, care vine cu una din cele mai mari reduceri de preţ din întrega noastră ofertă curentă, mai ales că vorbim despre un aparat profesional rezistent la apă, ce respectă standardele IP67 și măsoară OD, presiunea barometrică, BOD și temperatura, livrat cu toate accesoriile pentru a efectua o măsurare OD. Nu l-am amintit la rubrica de pH, căci este multifuncţional, dar multiparametrul de monitorizare continuă pentru nutrienți GroLine HI981420 furnizează în permanență controlul pH-ului, a conductivității (EC și TDS) și a temperaturii în soluțiile nutritive hidroponice, iar perioada această este la preţ promoţional.

Temperatură, sare şi duritate

Cu fluctuaţiile de temperatură din perioada aceasta, un termometru digital de înaltă precizie, care dispune de un cablu flexibil și sondă din oțel inoxidabil ca modelul Hanna Checktemp® HI98509 este o ofertă de neratat, mai ales că în acestă perioadă este la un preţ special. Cum nimic nu are gust fără sare, nu putem să nu evidenţiem şi testerul impermeabil pentru salinitatea apei de mare HI98319, ideal pentru acvarii, ce luna aceasta dispune de un discount foarte avantajos. Cireaşa de pe tort din această ofertă este reprezentată de gama noastră de reactivi pentru duritate, parte din topul celor mai solicitate produse Hanna. Tocmai din acest motiv am hotărât să le setăm la un preţ promoţional.

 

Concluzie

Luna promoţiilor Hanna este una în care orice persoană fizică sau business îşi poate alege un produs Hanna la un preţ avantajos, totul pentru mai multă chimie în armonia din viaţa noastră.

Hanna, mai simplu, mai sigur, mai uşor!

Vă invităm să aruncaţi şi o privire pe pagina noastră de Facebook pentru a rămâne la curent cu noutăţile fizico-chimice din lumea tehnologiei şi promoţiile Hanna.

Categories: acvaristicaagriculturaanaliza hannablog chimieblog chimie in tehnologieblog despre apablog despre chimieblog despre tehnologieconductivitateNoutăţi zilnicepHProdusele HannaPromotii Hannatemperaturatester

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Instagram