Testerul de Nutrienți HI-98330 este conceput pentru a fi ușor de folosit imediat ce este scos din cutie, fiind precalibrat și necesitând un număr minim de pași pentru măsurarea precisă a conductivităţii. Vom acoperi toate principiile de utilizare și întreținere a HI-98330 în acest articol.

Cum să porniți pentru prima dată testerul HI 98330?

HI-98330 este conceput să fie folosit imediat ce este scos din cutie. Rotiți capacul bateriei în sens invers acelor de ceasornic și îndepărtați folia de protecție pentru a pregăti testerul de nutrienți pentru utilizare. Bateriile sunt incluse pentru funcționare imediată.

Cum să faceți o măsurare EC/TDS cu un tester?

Deschideți rezervorul de nutrienți și introduceți testerul în apă. Utilizați HI-98330 pentru a amesteca soluția pentru distribuție uniformă și așteptați două minute pentru ca citirea să se stabilizeze. Odată stabilizată, puteți citi EC și TDS direct, folosind cele 24 de LED-uri albastre și scala de pe lateralul testerului.

Iată câteva exemple de cum vor arăta citirile dumneavoastră:

HI-98330 dispune de funcționalitate de auto-pornire și auto-oprire, care economisește energia bateriei și reduce introducerea necesară pentru a efectua măsurătorile. Pentru a lua o a doua citire, scoateți HI-98330 din apă și înlocuiți-l.

Această acțiune resetează cronometrul de auto-oprire deoarece electrozii detectează o schimbare în conductivitatea electrică, oferindu-vă o a doua citire fără niciun pas suplimentar necesar.

Cum să verificați bateria testerului?

HI-98330 are o durată de viață a bateriei de până la trei ani, cu baterii incluse la achiziționare.

Atunci când bateria ajunge la 10%, acest lucru este indicat pe display cu o lumină continuă pe 0.6 indiferent de conductivitate:

Cum să schimbați bateria?

Testerul de nutrienți HI-98330 folosește baterii AA de 1,5V.

Pentru a schimba bateriile, urmați următorii pași:

  1. Rotiți capacul bateriei în sens invers acelor de ceasornic și îndepărtați-l
  2. Scoateți bateriile vechi
  3. Introduceți bateriile noi, cu partea negativă în primul rând (-)
  4. Înșurubați capacul bateriei
  5. Verificați că nivelul bateriei afișat este de 100% (6.0)

Cum să curățați testerul?

Clătiți electrozii sub apă curată de la robinet după ce ați luat citirile. Curățarea zilnică asigură o precizie constantă în testare.

Cumpărați testerul de nutrienți EC HI-98330

Testerul de nutrienți EC HI-98330 este alegerea ideală pentru sistemele hidroponice și irigare, având un design practic și funcționalitate robustă pentru utilizare zilnică.

Contactaţi echipa noastră prin e-mail sau sunați-ne la 0264 599 459 pentru mai multe informații despre gama Groline. Echipa noastră de experți vă poate oferi sfaturi cu privire la cele mai bune soluții pentru cerințele dumneavoastră de testare.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Instagram