Mai sunt doar două zile până la Indagra Food & Carnexpo 2019, unde Hanna Instruments a confirmat prezenţa, ca în fiecare an. Perioada de desfăşurare este 30 octombrie-3 noiembrie, locaţia fiind Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, în intervalul orar 09 00 – 18 00, 09 00 – 16 00 în ultima zi. Standul Hanna vă aşteaptă cu o parte din gama de produse deja consacrate, pe care le puteţi achiziţiona pe loc, la preţuri promoţionale.

Avem chiar şi o ofertă specială, la stand. Primii 20 de clienţi care achiţionează reactivi primesc câte un tester gratuit! 

În articolul de astăzi şi cele din zilele următoare vom evidenţia principalele produse pe care le vom comercializa la stand.

Gama de multiparametre

Multiparametrul portabil GroLine – HI9814 este un aparat portabil, subțire, ușor și rezistent la apă, care măsoară pH-ul, conductivitatea (EC), totalul solidelor dizolvate (TDS) și temperatura soluțiilor nutritive utilizate în hidroponie, acvaponică și în seră. Operarea contorului este simplificată cu ajutorul a două butoane. Unul este utilizat pentru pornire / oprire și pentru calibrare, în timp ce celalalt buton este folosit pentru comutarea între modurile de măsurare. HI9814 are caracteristici avansate ce includ un factor de conversie (0.5-500 ppm, și 0.7-700 ppm) , a EC în TDS. Multiparametrul GroLine dispune de multe funcții avansate, care se găsesc în aparatele portabile mai scumpe, inclusiv calibrarea automată, recunoașterea soluției tampon / standard și compensarea temperaturii. Ecranul LCD are indicatoare pentru starea de calibrare și stabilitate, precum și instrucțiunile pe ecran. Nivelul procentului bateriei este afișat la pornire alertând utilizatorul în privinţa energiei rămasă din bateria disponibilă.

Sonda HI1285-7, ce este livrată împreună cu multiparametrul, are un corp din polipropilenă, cu electrod de pH cu amplificat și senzori EC / TDS și temperatură încorporați. Amplificatorul pentru electrodul pH protejează interferența de umiditate și sursele de zgomot electric cum ar fi pompele de circulație, motoarele și redresoare. .

Din seria de pH-metre Hanna

PH-metrul portabil pentru alimente și lactate – HI99161 este un aparat portabil pentru măsurarea pH-ului și temperaturii, special conceput pentru utilizarea în industria alimentară şi mai ales pentru produsele lactate. Monitorizarea pH-ului în produsele lactate este crucială în asigurarea calității acestor produse. Electrodul de pH FC2023 este robust, ușor de curățat, cu corp din PVDF și vârf conic, fiind ideal pentru măsurări în semi-solide precum carnea și brânzeturile. FC2023 folosește o joncțiune de referință de tip mânecă (manșon) fără a difuza, prevenind astfel problemele obișnuite de înfundare în lichidele vâscoase precum laptele sau condimente.

PH-metrul portabil profesional pentru industria alimentară – HI98161 este o versiune îmbunătățită a modelului HI99161, fiind dotată cu funcţia Cal Check, brevetată de Hanna, care indică starea electrodului şi a soluţiilor de calibrare. Mai mult decât atât, cu ajutorul funcţiei GLP putem vizualiza coordonatele de la cea mai recentă calibrare. Calibrarea se poate face în 5 puncte, în 7 standarde şi alte 5 customizabile. Acest pH-metru profesional respectă standardele IP67, fiind livrat cu toate accesoriile necesare pentru a efectua o măsurare de pH / temperatură şi ambalat într-o cutie de transport rezistentă care păstrează aparatul, sonda și soluțiile tampon de calibrare în siguranță.

HI98161 este însoțit de electrodul FC2023, conceput pentru măsurarea ph-ului din alimente. Cu un vârf conic pentru o pătrundere ușoară, o joncțiune deschisă care rezistă la înfundare (colmatare) și un corp din PVDF, este rezistent la cele mai multe substanțe chimice și solvenți, inclusiv hipocloritul de sodiu. Are rezistență mare la abraziune, rezistență mecanică și la radiații. PVDF este de asemenea rezistent la dezvoltarea fungilor. FC2023 este un electrod de pH cu uz general în industria alimentară ce se conectează rapid la sondă printr-o mufă DIN, impermeabilă, care permite o atașare sigură, fără filet.

Spre apusul acestei primei părţi din seria de articole, revenim cu picioarele pe pământ cu ajutorul pH-metrului portabil pentru măsurători de pH directe în sol – HI99121. Aceste pH-metru este ideal pentru testarea solului. Cu ajutorul sondelor de pH și de temperatură cu pre-amplificare

HI1292D are un vârf conic, robust, care poate fi inserat direct în sol umed sau moale. Pentru solurile mai grele, kitul include o tijă de plastic pentru a perfora pământul. HI99121 și HI1292D, utilizatorii pot testa atât pH-ul solului în mod direct, cât și după prepararea unei suspensii (soluții) de sol cu apă deionizată.

Cu doar două zile până la Indagra, pregătirile la Hanna sunt în toi, zilele următoare vom continua seria de articole despre echipamentele ce vor fi disponibile la stand.

Hanna, mai sigur, mai uşor!

Categories: agriculturablog chimieblog chimie in tehnologieblog despre apablog despre chimieblog despre tehnologiecalibrareconductivitateelectrodIndagraLactatemancareNoutăţi zilnicepHProdusele Hannatds

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Instagram