Blog de Chimie în Tehnologie

Hanna Instruments & Bonas în lumea brânzeturilor

Crisb
Crisb
March 16, 2020

Hanna Instruments & Bonas în lumea brânzeturilor reprezintă afilierea ideală pentru a garanta că în casele consumatorilor ajung produse lactate proaspete, sigure şi delicioase. Dacă în primele articole pe această tematică ne aventuram în lumebrânzeturilor ca mai apoi să testăm sortimentul de Brie, iată că acum am evoluat la nivel industrial. Partenerii noştri de la Bonas au fost amabili să ne primească în fabrica lor din Dezmir, judeţul Cluj. Sub o deviză de tip farm-to-table, am analizat pentru început pH-ul laptelui cu ajutorul pH-metrului portabil HI99161 ca mai apoi să mergem către camera de maturare unde să contorizăm temperatura şi umiditatea cu termologgerul HI144 respectiv termohigrometrul HI9564. Întreaga poveste Hanna Instruments & Bonas în lumea brânzeturilor este disponibilă în video-ul de mai jos.

Please follow and like us:
error
analiza hannablog chimieblog chimie in tehnologieblog despre apablog despre chimieblog despre tehnologieCarieră şi ParteneriateLactateNoutăţi zilnicepH

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram