Hanna Instruments & Bonas în lumea brânzeturilor reprezintă afilierea ideală pentru a garanta că în casele consumatorilor ajung produse lactate proaspete, sigure şi delicioase. Dacă în primele articole pe această tematică ne aventuram în lumea brânzeturilor ca mai apoi să testăm sortimentul de Brie, iată că acum am evoluat la nivel industrial. Partenerii noştri de la Bonas au fost amabili să ne primească în fabrica lor din Dezmir, judeţul Cluj. Sub o deviză de tip farm-to-table, am analizat pentru început pH-ul laptelui cu ajutorul pH-metrului portabil HI99161 ca mai apoi să mergem către camera de maturare unde să contorizăm temperatura şi umiditatea cu termologgerul HI144 respectiv termohigrometrul HI9564. Întreaga poveste Hanna Instruments & Bonas în lumea brânzeturilor este disponibilă în video-ul de mai jos.
analiza hanna
Importanța măsurării pH-ului în industria produselor lactate
Importanța măsurării pH-ului în produsele lactate este necesară deoarece este o metodă eficientă de evaluare a prospețimii, siguranței și stabilității acestora. pH-ul reprezintă o măsură a concentrației ionilor de hidrogen dintr-un produs și este un indicator Read more…
0 Comments