Blog de Chimie în Tehnologie

Să răsară ciupercuţele

Crisb
Crisb
March 19, 2020

A venit primăvara, să răsară ciupercuţele! Este martie şi implicit ivirea floricelelor şi a ciupercuţelor prietenoase cu omul mai mult sau mai puţin, devine o certitudine tot mai palpabilă. Pe cale de consecinţă am ales să realizăm o serie de materiale video despre ciupercuţe, alături de reputatul expert Valentin Coman, unde să analizăm diferiţi parametri ca pH-ul, conductivitatea sau chiar temperatura.

Primul episod a vizat analiza pH-ul solului pentru producţia de păstrâv de fag, din crescătoria locală Bispora, cu ajutorul testerului HANNA GroLine HI981030. Rezultatul este disponibil în linkul de mai jos.

A venit primăvara, să răsară ciupercuţele! Nu uitaţi de promoţia de luna aceasta, la fiecare comandă online pentru produsele de agricultură inseraţi codul de voucher GROLINE şi beneficiaţi de 10% discount! 

Hanna, mai sigur, mai uşor, mai gustos!

Please follow and like us:
error
analiza hannablog chimieblog chimie in tehnologieblog despre apablog despre chimieblog despre tehnologieciuperciNoutăţi zilnicepHSfaturi Utile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram